MENU PASEN

Gelieve uw bestellingen voor PASEN door te geven voor maandag 29 maart, 16 uur.  

Afhalingen voor PASEN zijn mogelijk op:

  • vrijdag 2 april

    • 16 tot 19 uur​

  • zaterdag 3 april
    • 12 tot 15.30 uur
  • zondag 4 april
    • 12 tot 15.30 uur

KEUZE MENU PASEN

3 hapjes van de chef

*

 

Voorgerechten

Thaise steak tartaar – koriander –
chili – limoen

- of -

Asperges – grijze garnaaltjes –
verse tuinkruiden – beurre blanc

*

 

Hoofdgerechten

Op vel gebakken zeebaarsfilet –
shiitake – daslook – broccolini –
Belle de Fontenay aardappeltjes

- of -

Lamsfilet – Provençaalse groentjes – crème van aubergine – lamsjus –
oven gebakken aardappeltjes

*

 

Desserten

Chocolade – passievrucht – karamel

- of -

Vanille – yoghurt – ananas

*

 

 

Prijs per persoon 49.00€

A LA CARTE PASEN

bistro4-alacarte.png