top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/9fdacc_47d3e83e7a7f4b04ac2041d6fbf4b1c8.jpg/v1/fill/w_1920,h_1022,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/9fdacc_47d3e83e7a7f4b04ac2041d6fbf4b1c8.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/e558e8_3c3b2ec102be4313a06980743c780ade~mv2.png/v1/fill/w_221,h_44,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/e558e8_3c3b2ec102be4313a06980743c780ade~mv2.png)
LUNCHMENU
Dinsdag 14 januari
Dagsoep
Gebakken kipfilet met witloof, roomsaus
en kroketjes
.................................................
Woensdag 15 januari
Dagsoep
Salade geitenkaas met spekjes, appel en hoiningvinaigrette
.................................................
​
Donderdag 16 januari
Dagsoep
Steak met champignonroomsaus,
salade en verse frietjes
.................................................
​
Vrijdag 17 januari
Dagsoep
Gebakken zeebaarsfilet met jonge bladspinazie, bisque van garnalen en aardappelpuree
.................................................
€ 18 per persoon
​
bottom of page